Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: A 8 N SLI
WWW.OC-FORUM.ORG > [ Hardware ] > Płyty główne oraz pamięci RAM
serkules
witam wszystkich mam pytanko czy pod ta plyta bedzie smigal windows vista?
zastanawiam sie teraz mi wszystko smigajak ta lala slyszalem ze vista nie obsluguje sli ?
moze ktos zna temat mam 2x gee force 6600 gt i procka 3200 /64 pod ta plyta oraz 3 gb ramu moze bedzie problem z sata 2 sam nie wiem czy pchac sie w nowy system ? crazy.gif
kompletnie zglupialem ale vista fajnie chodzi sprawdzalem u kolesia ma slabszy sprzet i troche starszy prosze opodpowiedz
Karolek
Będzie jeśli jest do niej komplet sterowników dla visty-sprawdź czy masz takie na cd lub czy są do pobrania.
grucha383
Sterowniki Nvidii nie obsługują SLI
serkules
ha o tym to ja wiem ze chodzi o sterowniki ale jak vista jest nowa to nie mam na plytach cd do niej sterownikow.
angry.gif
podobno pod nvidie sa juz wyszly ale czy na sli to nie wiem
a co z karta muzyczna mam fx sound blastera 5,1
i jeszcze jedno chcialbym viste 64 bity a co z aplikacjami czy cos bedzie dzialac? crazy.gif
Procek jest 64 to po co sie cofac moze ktos juz pracuje na viscie 64
serkules
QUOTE(grucha383 @ 12-02-2007 10:44:35)
Sterowniki Nvidii nie obsługują SLI
*

jak to nie obsluguja w xp chodza bez problemu czy vista nie obsluguje sli czy nie ma sterow nvidi pod viste na sli prosze jasniej
dzieki unknw.gif
sonic82
Ja również posiadam płyte A8N-SLI i właśnie kupiłem Viste Home Premium 64-Bity.
Podczas instalacji musiałem wgrać sterownik Silicon image RAID bo system nie widzi dysku.Pierwsza niespodzianka!
Sterowniki producenta nawet te pod XP64-bity nie działaja pod Vistą 64-bitową mad.gif ,co lepsze to na stronie producenta nie ma sterowników mi potrzebnych pod Viste64.
Tak wiec przyjdzie mi teraz czekac na jakiś cud albo na jakiegos łaskawce który napisze potrzebne oprogramowanie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.