Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: <<<< Pomocy! >>>>
WWW.OC-FORUM.ORG > [ Hardware ] > Płyty główne oraz pamięci RAM
Andrzej88
Mam taki problem:
1. Po uruchomieniu komputera ładowanie systemu czasmi trwa nawet 5 czy 10 min w zależności od "jego humoru", nawet gdy system był pare dni temu na nowo instalowany. Dysk po prostu nie pracuje, dopiero po jakimś czasie zatrybi...
2. Po uruchomieniu systemu, urządzenia podłączone poprzez USB nie działają trzeba im zrobić reset - wyłączyć i włączyć, prawie za każdym razem po uruchomieniu systemu.
3. Myślałem o aktualizacji biosu niestety nawet sterowniki z strony producenta nie działają - program informuje mnie że sterowniki nie są przeznaczone do tej płyty głównej, co uniemożliwia dalszą instalcję. Szukałem na innych stronach sterowników i to samo... (EPOX KT600 8KRAI)

Czy coś jest nie tak z płytą główną? Co radzicie bym zrobił????

igorzasty
nie wiem czy Ci to pomoże, lecz spróbuj zresetować płytę główną (wyjmij baterię i odstaw ją na 5 minut i włóż ja z powrotem).
BlackRaider
wez ksiazke od plyty glownej i zerknij gdzie jest zworka odpowiedzialna za reset ustawien moze pomoze wyciagnij ja na chwile i wloz
Dziadek Żniwiarz
QUOTE(Andrzej88 @ 09-04-2007 10:04:09)
3. Myślałem o aktualizacji biosu niestety nawet sterowniki z strony producenta nie działają - program informuje mnie że sterowniki nie są przeznaczone do tej płyty głównej, co uniemożliwia dalszą instalcję. Szukałem na innych stronach sterowników i to samo...  (EPOX KT600 8KRAI)

Może masz inną płytę, niż ci się wydaje :p
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.