Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 2x256MB DDR 266Mhz
WWW.OC-FORUM.ORG > [ Hardware ] > Płyty główne oraz pamięci RAM
R@F@L
Ile złociszy dostałbym za moje 256MB DDR 266Mhz Elixir CL 2,5 oraz 256MB DDR 266Mhz WinBond CL 2,5. Obie kostki współpracują ze sobą w DUAL DDR smile.gif
MajestiC
www.allegro.pl poprzegladaj to sie dowiesz ;]
miravo
Zależy na ile MHz idą :wink: Ale cudów bym się nie spodziewał :closedeyes:
R@F@L
nawet nie wiem na ile Mhz pójdą bo nie chce ich spierdzielić :] Na Elixir mam jeszcze gwarancję do końca lutego 2005 r. biggrin.gif
johnjack
ja w takim trefnym sklepiku, za dwie kości 128 DDR 266 dostałem 100 zł, ale potrzebowałem szybko kasy 8)
SuNsHinE
[quote=R@F@L]Ile złociszy dostałbym za moje 256MB DDR 266Mhz Elixir CL 2,5 oraz 256MB DDR 266Mhz WinBond CL 2,5. Obie kostki współpracują ze sobą w DUAL DDR smile.gif[/quote]

Wystaw na Allegro a my sie postaramy wyzylowac najwyzsza z mozliwych cen! :mrgreen:
johnjack
ja także mogę pomóc :wink: tylko daj link do aukcji :>
R@F@L
jak tylko wystawie na aukcji to dam tutaj linka :] Cena 200-300 zł mnie chyba zadowoli :mrgreen:
asamer
Bez jaj, za trochę ponad 300zł można kupić nowe TwinMOSy do duala (2x256) albo raz 512MB 8)
Gocek
Ja właśnie w takiej cenie kupiłem swoje TwinMos'y(310zł). R@F@L jak dostaniesz za nie 230zł to będzie bardzo dobrze, wiesz ze na allegro masz na kogo liczyć ;]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.