Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: A-data Vitesta DDR500 w akcji
WWW.OC-FORUM.ORG > [ Hardware ] > Płyty główne oraz pamięci RAM
Devilinside
Od dwóch dni jestem posiadaczem pamiątek 2*256 A-data Vitesta TCCD DDR500 i powiem wam że mnie bardzo mile zaskoczyły. Lecą narazie 270fsb(DDR540) przy 3v na timingach cl2.5-4-4-10 oraz 1T(aż sie zdziwiłem bo są chłodne a z tego co się naczytałem strasznie się grzeją). Przy cl3 poszedłem 290(DDR580). Niestety na cl2.5 narazie nie próbowałem fsb 280, 290 i wyższego ale wszystko w swoim czasie narazie się z nimi osfajam. Tylko szkoda że strasznie musiałem się namęczyć żeby poszły 270 cl2.5. Ale to jeszcze nie koniec. Niżej zamieszczam screeny z everesta. :D
A-data Vitesta fsb280 cl3, odczyt
Vitesta cl2.5 fsb270, odczyt
czas oczekiwania cl2.5 fsb270
Dziadek Żniwiarz
Ale po co zakładasz temat?
half
crazy.gif crazy.gif żeby się pochwalić pewnie :) dobry powód no nie? ;]
Devilinside
Tak żeby sie pochwalić lol angry.gif po to żeby wyrazić opinie na temat tych ramków i jak się kręcą lol forum o oc masakra po co wogóle tutaj zakłada się tematy. Żegnam was. OC-FORUM bauhahha kupcie sobie łopate z instrukcją obsługi to będzie dla was najlepsze
Dziadek Żniwiarz
Lolu, istnieją już dziesiątki tematów o pamięciach, z przyklejonymi Jakie pamięci do DUALA i Pamięci do eXtreme OC na czele, a ty w całej swojej naiwności (gapowatości?) zakładasz nowy. Kup sobie mikser z forumową netykietą, będzie dla ciebie najlepszy.
Devilinside
QUOTE(Dziadek Żniwiarz @ 04-12-2005 13:46:03)
Lolu, istnieją już dziesiątki tematów o pamięciach, z przyklejonymi Jakie pamięci do DUALAPamięci do eXtreme OC na czele, a ty w całej swojej naiwności (gapowatości?) zakładasz nowy. Kup sobie mikser z forumową netykietą, będzie dla ciebie najlepszy.
*

A czy ja tu [CENZURA] komuś pisze że je polecam albo coś tylko napisałem wrażenia z użytkowania co za debil z ciebie jest i ty jesteś moderatorem a w sumie może być debilne forum z debilnym moderatorem. HAHAHAHAHA, w sumie mikser jest dla ciebie wkońcu jest z oc to akurat możesz sobie pokręcić pokrętłem pewnie uzyskasz zawrotną prędkość wirowania i pamiętaj nasiusiaj na niego żeby się nie przegrzał bauhahaha
Sensej
Devilinside z okazji nadchodzących świąt dostajesz prezent. Pozdrawiam.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.